Мили ученици, вече сте четвъртокласници, а като че ли само преди два месеца започнахме първи клас. Като два месеца изминаха тези три години. Вие от ден на ден пораствате, ставате все по-умни, знаещи и можещи. Сигурна съм, че и четвърти клас ще превземете както предните три и няма да имате проблеми с усвояването на учебния материал.
      Искрено се надявам те да не ви затруднят задачите и учебният материал, а да учите с интерес и желание уроците.  Няма как да растем европейци и горди граждани на нашата родина, ако не познаваме миналото и и не се гордеем с него, защото само народ, който пази традициите и тачи миналото си, може да се чувства свободен. България е една от най-старите страни в Европа и никога те е сменяла името си. Историята ще ви помогне да я опознаете и обиктене още повече, а географската час в уроците по Човекът и обществото ще ви накара да пожелаете да я обиколите и се насладите на красотите на всяко едно кътче.
        Сигурна съм, че ни очакват и много весели и забавни моменти както в часовете, така и през междучасията и празниците. Ще продължим да работим с ENVISION, и с други интересни неща, които съм ви подготвила.
        Лек път, мили мои ученици в 4 клас! 

 

 

 


За връзка

Рада Димитрова

0888 028 385


Първият учебен ден:

Официалното откриване на учебната 2013/2014 година е на 16 септември от 10 часа. Всички ученици да са в училище в 9.40 с униформи.

 


Мили мои ученици, пожелавам ви незабрамиви летни дни и весела ваканция! Събирайте сили за четвърти клас, но не забравяйте книжките, които ще трябва да прочетете.